Vi provade på ett recept på ”korv muffins” till lunch idag! Jag är ingen korv älskare dock.. Jag mår oftast illa. Av falukorv mår jag ibland så illa att jag kräks :/ Skit konstigt. Men Conne älskar korv. Så varmkorv brukar det bli här hemma emellanåt!
Och detta var riktigt gott eftersom det påminde om min favvo rätt (som jag för övrigt inte ens kan laga själv ;)) och det är fläskpankaka. Fast med korv då 🙂 Så med lingonsylt och senap var det gott! Conne körde med ketchup så klart !
Väldigt smidigt att göra i muffinsform, och det går och variera på massa sätt, kanske med nån god ost, ha i spenat, goda kryddor, eller varför inte fläsk 😉
Lätt var det med!
12 korvbitar eller prinskorvar
2,5 dl mjölk
2,5 dl mjöl
1 nypa salt
3 ägg
Olja
Ugnen på 200 grader
Blanda mjölk, mjöl och salt klumpfritt
Tillsätt äggen, ett taget
Häll 1/2 tsk olja i varje muffinsform (12st)
och värm i ungen 1-2 minuter.
Ta ut formen och häll i smet upp till 2/3 i varje form
Lägg i en korvbit i varje
Ställ in i ugnen i 20-25 minuter
Servera direkt!