Idag gjorde vi kycklinglasagne! Den var riktigt god med paprika och zucchini i! Och egentligen ska det ju vara kycklingfärs men vi hade frysta kycklingfiléer hemma som jag bara tärnade istället. Sedan var det bara att göra som när man gör vanlig lasagne. Och idag fick också Molly äta det vi åt 🙂 Tog av lite från ’kycklingröran’ innan jag la i buljongtärning och saltade och sedan mixade jag det och samma med bechamelsås, tog av lite innan jag saltade. Lasagneplattor hoppade jag över bara 😉 Så idag blev det första introduktionen av gluten också, redd i såsen. Hoppas hon inte får ont i magen inatt, men det tror jag inte.
Hon mumsade i sig en rejäl portion och fick även lite efterrätt idag, mango! Fast köpt på burk 😉 Lite köpt blir det. Och hon fick faktiskt lite lunch idag med, också köpt, Ellaś Kitchen med gott och blandat i 😉
Det blev en måltid tills imorgon också 🙂
Tycker fruktpuréerna på burk är bra med för dom står sig i en vecka i kyl! Iaf mangon!
Ska försöka göra mer mat som lätt kan göras i bebisportion också, även om det är lättare att göra det längre fram, allt är inte så gott att mixa till puré 😉
Kycklinglasagne till stora och små!
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.